Rendelés menete

1.

Termékek kiválasztása

A választott termékekből a kívánt mennyiséget helyezze a kosarába. A termék előtti szám változtatásával növelheti vagy csökkentheti a mennyiséget.

2.

Rendelés áttekintése

Ha végzett a kosár összeállításával, nyomja meg a kosaram gombot és utoljára ellenőrizze a tételeket. Ha mindent rendben talál, kattintsom a megrendelés gombra. Ha korábban rendelt már tőlünk és mentette a rendeléséhez használt adatait, akkor a rendelési űrlapot ezekkel automatikusan kitöltjük, önnek csak ellenőriznie kell. Ha történt változás javítsa. Új megrendelőként a szükséges adatokat meg kell adnia. Céges rendelés esetén mindig írja be az adószámát.

3.

Megrendelés, átvétel

A megrendelés gomb menyomása után a megadott e-mail címére kap egy rendelés összesítőt, munkatársaink eközben megkezdik a rendelés feldolgozását. Ha a személyes átvételt választotta, akkor telephelyünkön 30 percen belül átveheti az összekészített csomagot. Helyi kiszállítás esetén a 15 óráig beérkező megrendeléseket még aznap 18 óráig kiszállítjuk. A 15 óra után érkezett megrendeléseket csak másnap tudjuk kézbesíteni.